Attraktioner og seværdigheder omkring Søndervig

Søndervig er centralt beliggende i forhold til mange velbesøgte attraktioner og seværdigheder. Nedenstående finder I et udpluk af de bedste attraktioner og seværdigheder i området.

Legoland - Oplev en verden bygget af Legoklodser. Her finder I et hav af forlystelser for hele familien. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Kystcentret Thyborøn har Danmarks første kystterrarium - se hugorme,firben, frøer og tudser. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Jyllands Akvariet - Tør I klappe en haj på hovedet, holde en krabbe i hånden og stryge en fladfisk over ryggen? Prøv at finde rav, gå ombord i en fiskekutter og sætte hånden på et kæmpe hvalkranie.

Hjerl Hede er kendt for sin levendegørelse både om sommeren og til jul med bl.a. arbejdende værksteder, dampsavværk, veterandamptog og en stenalderboplads. Museets 50 bygninger viser den danske landsbys udvikling fra 1500-tallet til op mod 1900-tallet. DanCenter giver 20% rabat på entrébilletten.

AQUA er et 4- stjernet oplevelsescenter og Nordeuropas største ferskvandsakvarium med legesyge oddere, jagende lappedykkere, charmerende bævere, glubske gedder og masser af andre spændende ferskvandsdyr i deres rette element.

Rabat til mere end 50 attraktioner
Når I er på ferie med DanCenter, kan I få udleveret et rabathæfte, som giver rabat til mere end 50 attraktioner og seværdigheder i hele Danmark, læs mere her - attraktioner med rabat.